Forside        Kontakt        LOG IND

FAQ

1. Generelt
2. Appen
3. UNI-Login

1. Generelt

Hvad er Study Quiz?


Study Quiz er et interaktivt undervisningsværktøj til de danske gymnasier. Vi ønsker at modernisere undervisningen ved at inddrage smartphones på en hensigtsmæssig måde. Lærerne kan oprette emnespecifikke quizzer via vores webbaserede platform, som sendes ud til elevernes smartphones. Desuden tilbyder Study Quiz, at eleverne kan træne grundbegreber ved at anvende den sjove multiplayer quizapp.

Hvordan får jeg adgang til Study Quiz?


Ungdomsuddannelsesinstitutioner og professionshøjskoler kan få adgang til Study Quiz ved at købe en årlig licens, der er gældende for både lærere og elever. For mere information, kontakt os på info@studyquiz.dk, eller ring direkte på tlf.: 60 12 14 93

Hvad koster Study Quiz?


Prisen på Study Quiz varierer med størrelsen af uddannelsesinstitution. For mere information brug da kontaktformularen her på siden, eller ring direkte på tlf.: 60 12 14 93

Hvilke institutioner kan få Study Quiz?


Study Quiz er et undervisningsværktøj til de danske ungdomsuddannelser og professionsbacheloruddannelser. Vi arbejder løbende på versioner til andre uddannelsesinstitutioner.   

Jeg har fundet en fejl?


Har du fundet en fejl i vores app? Vi forsøger hele tiden at forbedre oplevelsen med Study Quiz, så kontakt os endelig hvis du støder på fejl. Så vil vi rette disse med det samme.

Hvem har skrevet spørgsmålene?


Det er vigtigt for os, at alle spørgsmålene er af høj kvalitet og validitet, derfor er alle spørgsmål i både Quizbibliotek og Quizapp udarbejdet af erfarne gymnasielærere.

Kan man selv tilføje spørgsmål?


Ja, det kan man. Hvis du ønsker at bidrage med spørgsmål til Quizappen, så kontakt os på info@studyquiz.dk eller telefon 20 93 88 07. Alle bidrag bliver taget imod med stor glæde.

Hvem har udviklet Study Quiz?


Study Quiz er udviklet i et samarbejde mellem både gymnasielærere, gymnasieelever, universitetsstuderende, forskere samt spiludviklere, og er udgivet af JMBS ApS.

Forslag til nye funktioner


Hvis du har gode idéer til nye funktioner, så del dem endelig med os. Vi er utrolig lydhør overfor inputs, da vi er af den klare overbevisning, at vi sammen kan gøre Study Quiz endnu bedre.

Hvor finder jeg mere hjælp?


Hos Study Quiz står vi altid klar til at hjælpe! Hvis ikke du har fundet svar på dit spørgsmål, eller hvis du har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på nedenstående telefon eller e-mail.

Tlf.: 20 93 88 07

E-mail: support@studyquiz.dk

App’en

Hvordan henter jeg Study Quiz appen?


Du henter Study Quiz gennem App Store (iOS/iPhone) eller Google Play Butik (Android), hvor du blot søger på ”Study Quiz”. Du kan også benytte dig af nedenstående links:
App StoreGoogle Play

Hvilke devices virker Study Quiz på?


Study Quiz virker på alle nyere iPhones og iPads samt alle nyere Android smartphones og tablets. Ligeledes kan Study Quiz tilgås fra en PC som Web App her på siden. Denne finder du her


Kan jeg bruge Study Quiz uden en smartphone eller en tablet?


Hvis du ikke ejer en smartphone eller tablet kan Study Quiz tilgås fra en PC som webapp her på siden. Den finder du her

Webappen loader ikke, hvad skal jeg gøre?


For at tilgå Study Quiz fra en PC som web app, skal du have Unity Web Player installeret. Den kan du downloade og installere her (http://unity3d.com/webplayer/).
 

3. UNI-Login

Hvad gør jeg, hvis mit UNI-Login ikke virker?


Hvis dit UNI-Login ikke virker, skal du først undersøge, om dit gymnasium har en gyldig Study Quiz licens. Hvis dette er tilfældet, skal du prøve at logge ind på en anden service med dit UNI-Login. Hvis dette ikke virker, skal du kontakte gymnasiet eller få yderligere hjælp herHvis dit gymnasium har en gyldig licens, og dit UNI-Login virker til andre services bedes du kontakte os på e-mail: support@studyquiz.dk eller tlf.: 20 93 88 07. Så vil vi løse problemet hurtigst muligt.

Hvordan tilknytter jeg mit UNI-Login til min app?


For at tilknytte dit UNI-Login til din Study Quiz app går du ind i ”Indstillinger”, som du finder via side-menuen i højre side. Her finder du en knap, hvor der står ”Tilknyt institution”, som du blot trykker på og indtaster dine oplysninger.

Hvornår er mit UNI-Login gyldigt?


Dit UNI-Login er gyldigt, så længe du går på et gymnasium, som har en gyldig Study Quiz licens.